HSP kind & oudercoaching

Je kind(je) is hoogsensitief, huilt veel, slaapt slecht, is snel bang, boos of overprikkeld. Jullie hebben al veel geprobeerd, maar komen er samen niet meer uit. Alle spanningen en emoties beginnen langzaam zijn tol te eisen, van jullie allemaal. HSP Kind & Oudercoaching kan jullie meer inzicht geven in wat er speelt. 

Jij wilt niks liever dan begrijpen waarom je kind(je) zich zo gedraagt en wat het nodig heeft van jullie. Als ouder én professional weet ik als geen ander hoe machteloos en radeloos jij je voelt op dit moment. Daarom ben ik er zowel voor je kind(je), jou en je partner.

HSP Kind & Oudercoaching, voor het hele gezin
Hulp bij opvoeden & opgroeien, Praktijk Cyn

HSP kind & oudercoaching

Deze vragen zijn eerder gesteld door ouders

"Love is a light that shines from heart to haert"

- John Denver –

HSP Kind & Oudercoaching, kinderen als spiegel
Hulp bij opvoeden & opgroeien, kindercoaching

HSP Intuïtieve kind & oudercoaching

Kind sessie op afstand

Voor de kind sessie op afstand hoeft je kind(je) nergens naartoe. Deze sessie gebeurt op energetisch niveau via een foto, waarbij ik intuïtief afstem op de energie van je kind(je). We onderzoeken samen aan de hand van jullie vragen wat ervoor nodig is om dingen op afstand in beweging te brengen. Daarbij luister ik naar wat jullie zoon of dochter vertelt. Mijn inzichten deel ik nadien in een audiobericht per mail. Tijdens de oudersessie is er ruimte om dit te bespreken.

Het is ten alle tijden mijn intentie om jullie concrete tools en adviezen mee te geven. In een Soul Sessie gaan wij aan de slag met jouw persoonlijke verhaal en vragen. Door middel van systemisch werk brengen we in beeld wat er gebeurt bij jou en hoe dit is ontstaan. In een familie opstelling kijken we naar wat jij nodig hebt om dit te veranderen, zodat jullie daarna weer samen verder kunnen.

HSP kind & oudercoaching live of online

Wat je kind(je) en ik gaan doen

Iedere sessie verloopt anders. Intuïtief volg ik de energie van jullie zoon(tje) of dochter(tje). De fysieke oefeningen zorgen ervoor dat je kind(je) weer bewust gaat voelen. Vaak hebben ze weinig contact met hun lichaam en gevoelens. Samen brengen we de energie en emoties letterlijk weer in beweging.

Tijdens de visualisaties is er aandacht voor ontspanning en rust. Ondertussen verken ik samen met je kind(je) de belevingswereld om inzicht te krijgen in de situatie. Daarbij reizen we samen door de tijd om belangrijke antwoorden en boodschappen te ontvangen. Dit helpt vaak om hun ervaringen anders te leren bekijken.

Er zijn verschillende onderwerpen waar we samen aandacht voor hebben tijdens de sessies:

  • Nee durven zeggen en grenzen (h)erkennen
  • Assertief reageren vanuit hun kracht en kwetsbaarheid
  • Omgaan met faalangst en spanningen voor belangrijke momenten
  • Emoties (h)erkennen en hier woorden aan leren geven
  • Onderzoeken van hun beroeps-, studie- of profielkeuze
  • Eigen kwaliteiten en talenten ontdekken

HSP kind & oudercoaching

Werkwijze & tarieven

De eerste kennismaking is gratis. Mocht je graag verder willen met mij, dan maken wij een afspraak voor de eerste oudersessie. Hierin staan we stil bij jullie verhaal, vragen en ervaringen. Er kunnen meerdere oudersessies worden gepland, volledig afgestemd op jullie persoonlijke situatie en wensen. 

Tarieven

  • Kennismaking ouder (telefonisch of online) Gratis
  • Oudersessie (60 min) € 88,-
  • Kindercoaching op afstand (1 – 1,5 uur) € 99,-
  • Kindercoaching live of online (30 min) € 33,-

Tijdens eerdere sessies zijn er mooie en bijzondere dingen gebeurd. Deze lees je bij “Wat kan HSP kind & oudercoaching jullie brengen.” Ben je benieuwd wat wij samen kunnen doen voor jou zelf, je partner en kind(je)? 

Heb jij nog vragen of wil je graag eerst geheel vrijblijvend samen kennismaken? Weet dat jullie meer dan welkom zijn.

HSP Kind & Oudercoaching, volledig afgestemd op jullie verhaal

Wat kan HSP kind & oudercoaching jullie brengen?

Scroll naar boven