Kind & Oudercoaching

Je kind(je) is erg gevoelig, huilt veel, slaapt slecht, is snel bang, boos of overprikkeld. Jullie hebben al veel geprobeerd, maar komen er samen niet meer uit. Alle spanningen en emoties beginnen langzaam zijn tol te eisen. Je wilt niks liever dan begrijpen waarom jouw kind(je) zich zo gedraagt en wat het nodig heeft van jullie. 

Als ouder weet ik als geen ander hoe machteloos en radeloos jij je voelt op dit moment. Jullie willen enkel dat je kind(je) weer gelukkig is. Tijdens de sessies luister ik met liefde en aandacht naar jullie kind(je). Daarbij combineer ik systemisch werk met energetische therapie, intuïtieve coaching & Human Design. 

Kindercoaching
Hulp bij opvoeden & opgroeien, Praktijk Cyn

Kind & Oudercoaching

Deze vragen zijn eerder gesteld door ouders

"Love is a light that shines from heart to haert"

- John Denver –

Kinderen als spiegel
Hulp bij opvoeden & opgroeien, kindercoaching

Kindercoaching

Kind sessie op afstand

Voor de kind sessie op afstand hoeft je kind(je) nergens naartoe. Vaak is dit fijn wanneer jullie kind(je) nog erg jong is. Deze sessie gebeurt op energetisch niveau via een foto, waarbij ik intuïtief afstem op de energie van je kind(je). 

Samen met je kind(je) kijk ik wat er speelt en neem jullie vragen hierin mee. Ik onderzoek wat ervoor nodig is om dingen op afstand in beweging te brengen. Daarbij luister ik naar wat jullie zoon of dochter vertelt. Mijn inzichten deel ik nadien met jou in een audiobericht, welke je per mail ontvangt.

Het is ten alle tijden mijn intentie om jullie concrete tools en adviezen mee te geven. Tijdens de oudersessie is er ruimte voor jouw verhaal en persoonlijke vraagstukken. We brengen samen in beeld wat jij nodig hebt in relatie tot je kind(je) en partner, zodat jullie daarna samen weer verder kunnen. 

Kindercoaching live of online

Wat je kind(je) en ik gaan doen

Iedere sessie verloopt anders. Intuïtief volg ik de energie van jullie zoon(tje) of dochter(tje). De fysieke oefeningen zorgen ervoor dat je kind(je) weer bewust gaat voelen. Vaak hebben ze weinig contact met hun lichaam en gevoelens. Samen brengen we de energie en emoties letterlijk weer in beweging.

Tijdens de visualisaties is er aandacht voor ontspanning en rust. Ondertussen verken ik samen met je kind(je) de belevingswereld om inzicht te krijgen in de situatie. Daarbij reizen we samen door de tijd heen, om te ontdekken welke belangrijke antwoorden zij mogen ontvangen. Dit helpt vaak om hun ervaringen anders te leren bekijken.

Er zijn verschillende onderwerpen waar we samen aandacht voor hebben tijdens de sessies:

  • Nee durven zeggen en grenzen (h)erkennen
  • Assertief reageren vanuit hun kracht en kwetsbaarheid
  • Omgaan met faalangst en spanningen voor belangrijke momenten
  • Emoties (h)erkennen en hier woorden aan leren geven
  • Onderzoeken van hun beroeps-, studie- of profielkeuze
  • Eigen kwaliteiten en talenten ontdekken

Werkwijze & tarieven

De eerste kennismaking is gratis. Mocht je graag verder willen met mij, dan maken wij een afspraak voor de eerste oudersessie. Hierin staan we stil bij jullie verhaal, vragen en ervaringen. Er zullen meerdere oudersessies worden gepland, volledig afgestemd op jullie persoonlijke situatie en wensen. 

Tarieven

  • Kennismaking ouder (telefonisch of online) Gratis
  • Oudersessie (60 min) € 66,-
  • Kindercoaching op afstand (1 – 1,5 uur) € 99,-
  • Kindercoaching live of online (30 min) € 33,-

Tijdens eerdere sessies zijn er mooie en bijzondere dingen gebeurd. Deze lees je bij “Ervaringen van ouders”. Ben je benieuwd wat wij samen kunnen doen voor jou zelf, je partner en kind(je)? 

Heb jij nog vragen of wil je graag eerst even vrijblijvend kennismaken? Weet dat jullie meer dan welkom zijn.

Samen stemmen we intuïtief af op je kind(je).

Ervaringen van ouders

Scroll naar boven