Loopbaancoaching

Voel je dat er véél meer in jou zit & jij de wereld echt iets te bieden hebt? Maar blijf je tegen dezelfde dingen aanlopen? Weet dat je welkom bent voor Loopbaancoaching bij mijn praktijk in Hoeven, maar ook online! 

Ik begeleid je stap voor stap in dit proces en laat je de weg zien naar het in de wereld zetten van jouw levensmissie. Samen zorgen we ervoor dat jij vanuit plezier & vertrouwen het leven creëert dat past bij wie je werkelijk bent. Ben je zover?

Loopbaancoaching
Hulp bij opvoeden & opgroeien, Praktijk Cyn

Bewust kiezen voor Loopbaancoaching

Waar herken jij jezelf in?

Neem je verlangens serieus & zorg dat ze werkelijkheid worden!

Intuïtieve loopbaancoaching
Hulp bij opvoeden & opgroeien, kindercoaching

Wat gaan we samen doen?

Intuïtieve Loopbaancoaching

Ik geloof er oprecht in dat het vinden van je ideale baan of het krachtig wegzetten van je eigen bedrijf, begint bij het ontdekken van jezelf. Daarom is jouw verhaal het vertrekpunt voor onze loopbaanreis!

Daarvoor maak ik gebruik van een loopbaanopstelling, zodat we in een relatief korte tijd kunnen zien waarin je vastloopt of juist verder wilt ontwikkelen. Deze inzichten zijn ontzettend waardevol voor jou richting de toekomst.

Tijdens de loopbaanreis pakken we ook jouw Human Design erbij. Jij wordt jezelf bewust van welke omgeving en rol werkelijk bij je past. Je gaat ervaren waar jij energie van krijgt in een baan, maar ook welke dingen veel van jou vragen. Daarnaast ga je jouw unieke talenten (her)ontdekken.

Ik laat je zien hoe jij weer richting kunt geven aan je loopbaan. Gun jij jezelf deze reis? Je mag voelen dat jij belangrijk bent en deze begeleiding ontvangen!

Loopbaancoaching vanuit jouw Human Design

Een inspirerende reis met 6 sessies

Samen afstemmen

We starten de reis met een 1-op-1 live of online afstemsessie van 2 uur. Hierin mag jij aangeven welke thema’s & vraagstukken voor jou belangrijk zijn. We gaan samen kijken waar je nu staat en met welke verwachtingen jij begint aan deze reis.

1- op - 1 Coaching sessies

Deze loopbaanreis bevat daarnaast 5 individuele 1-op-1 coaching sessies live of online van 2 uur. Hierin gaan we je talenten & valkuilen in beeld brengen, maar ook onderzoeken wat voor jou belangrijk is. We kijken naar wat jou beweegt en maken daarbij de vertaalslag naar activiteiten die aansluiten bij jouw drijfveren. We duiken samen de beroepenschatkist in op zoek naar inspiratie en een routekaart.

Opdrachten

Ter voorbereiding op iedere sessie ontvang je van mij een loopbaanopdracht per mail. Aan het einde van deze reis heb jij een compleet werkboek vol inzichten, inspiratie en informatie! Tussentijds mag je jouw vragen en/of uitdagingen uiteraard met mij delen.

Investering & nazorg

De investering voor een sessie is € 176,- vrij van BTW. Dit is inclusief de  voorbereiding voor mij én onze tussentijdse contactmomenten. Er is dus alle ruimte om deze reis volledig af te stemmen op jouw persoonlijke situatie. Ook na afloop blijf ik nog beschikbaar voor jou!

The journey of a thousand miles begins with one step.

Loopbaancoaching vanuit mijn hart

Tijd voor verandering!

Jij bent er klaar mee om te leven volgens de “standaard in de maatschappij”! Je wil niet langer dezelfde weg bewandelen zoals iedereen, maar echt bewust kiezen voor waar jij gelukkig van wordt. En bij die gedachte voel je de energie en inspiratie weer gaan stromen door je lichaam heen!

Diep van binnen weet je ook dat wanneer jij echt je hart durft te volgen en leert vertrouwen op je intuïtie, jij jezelf niet langer laat tegenhouden door al die negatieve gedachtes. Bovendien verlang je ernaar om jezelf verder te ontwikkelen als persoon!

Onder mijn begeleiding ga jij ontdekken wie je bent en wat jij de wereld te brengen hebt, maar ook ervaren wat jou onbewust tegenhoudt. Samen zorgen we ervoor dat jij vanuit rust en vertrouwen in jezelf de ideale baan realiseert!

Loopbaancoaching vanuit mijn hart

Wat kan Loopbaancoaching jou brengen

Na onze loopbaanreis..

Wil jij ook jouw levensmissie in de wereld zetten?

Ervaringen van anderen

Scroll naar boven