Moeite om te voelen

Moeite om te voelen

Moeite om echt te voelen

Ik had moeite om echt te voelen, maar kon mijn emoties prima analyseren! Het was een overlevingsmechanisme om mezelf staande te houden.. Vindt jij het soms ook lastig om daadwerkelijk te voelen wat er gebeurt? Jarenlang kon ik al mijn emoties niet werkelijk toelaten én voelen. Het was een overlevingsmechanisme geworden om mezelf staande te houden in een wereld die overweldigend voelde voor mij.

 

Moeite om te voelen
Hulp bij opvoeden & opgroeien, Praktijk Cyn

Emoties voelen

Kunnen bepaalde mensen of situaties jou ook zo enorm triggeren? Raak jij dan geïrriteerd en ga je meteen in de aanval? Heb je de neiging jezelf te verdedigen of blokkeer je juist? Weet je niet goed hoe te reageren en voel je jezelf steeds kleiner worden?

Een ding is duidelijk, het raakt iets in jou. Rationeel kun je wellicht prima benoemen wat het met jou doet. Maar écht bewust voelen wat er gebeurt in jouw lichaam op zo’n moment, dat is lastig.. Herken jij dat ook?

Overlevingsmechanisme

Dit betekent niet dat jij ongevoelig bent, in tegendeel juist! Jaren geleden kwam ik met een longontsteking en burn- out thuis te zitten. De huisarts adviseerde mij een bezoek te brengen aan de haptonoom. Zij liet me ervaren dat ik nauwelijks contact had met mijn lichaam. 

Juist door mijn sensitiviteit was ik me heel sterk naar buiten gaan richten met mijn energie, ten koste van de verbinding met mijn eigen (gevoels)lichaam. Ik kon al mijn emoties prima analyseren, maar niet daadwerkelijk toelaten én voelen.

Verbinding met je lichaam

Maar hoe kun jij werkelijk afstemmen op je eigen verlangens, jezelf en anderen wanneer dit overlevingsmechanisme alles overheerst? En ik voel jou, want op dat punt heb ik ook gestaan.. Daarom ligt de focus in mijn sessies niet enkel op intuïtieve coaching, maar is er ook ruimte om die verbinding met je gevoelslichaam te herstellen.

Samen gaan we op een diep niveau energetisch en praktisch aan de slag met de innerlijke blokkades die jou belemmeren om te verbinden met jezelf, je kind(je) en partner. De inzichten die jij ontvangt, helpen je om daadwerkelijk te ontdekken wie jij in essentie bent.

Beweging als basis

Het vraagt van jou om naar binnen te keren en jezelf toestemming te geven om alles ruimte te geven. Emoties is energie die in beweging wil komen, dus daar gaan wij samen stap voor stap mee beginnen. Want jij hoeft dit niet alleen te doen. 

Voel jij deze uitnodiging en wil je graag alvast ervaren hoe het is om met mij te werken? Neem dan zeker contact op en vraag hieronder alvast de gratis meditatie aan. Weet dat je meer dan welkom bent!

Liefs,

Cynthia

When you are willing to feel it, you can heal it

Gratis Meditatie

Wil je alvast gratis kennis maken met mij? Laat dan hiernaast jouw gegevens achter en ontvang een klein cadeau van mij per mail.

In deze liefdevolle zachte meditatie begeleid ik jou terug naar jezelf.

Jij mag even heerlijk ontspannen en tot rust komen. De Healing Energie geeft jou precies wat je nodig hebt in dat moment.

Liefs Cyn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Scroll naar boven