Slapeloze nachten

Slapeloze nachten

Slapeloze nachten als gezin..

Als moeder weet ik hoe het is om nachtenlang niet of nauwelijks te slapen, maar uren op te zijn met je kind(je) dat niet wil gaan slapen. Stiekem begint het veel van jou te vragen, maar ook binnen je relatie merk jij dat er dingen veranderen.

 

Slapeloze nachten
Hulp bij opvoeden & opgroeien, Praktijk Cyn

Als ouder breken die slapeloze nachten je op

“We hebben al van alles geprobeerd”, zo begint de mail van een moeder.. “Wil jij eens luisteren naar ons mannetje in een Kind Sessie?” Hun zoontje is 1,5 jaar oud en valt al maanden moeilijk in slaap. Zodra ze hem in zijn bedje leggen, breekt de paniek uit en is hij ontroostbaar. Ook ’s nachts is hij urenlang wakker. De slapeloze nachten vragen veel van haar..

De wanhoop nabij

“Ik weet niet meer wat we moeten doen.. Waarom slaapt hij zo slecht? Is hij ergens bang voor? Heeft hij misschien pijn? Hij is wat langzamer met woordjes, kan dat dwars zitten bij hem?” De ouders hebben al verschillende mensen benaderd om hun mannetje te helpen, maar het heeft tot dusver weinig opgeleverd.

Tussen de regels door lees ik dat de moeder zelf overdag nog nauwelijks iets uit haar handen krijgt. Het slaaptekort begint langzaam zijn tol te eisen van iedereen binnen het gezin. Ook tussen de ouders zorgt het voor de nodige spanningen inmiddels.

Kind Sessie

Tijdens de Kind Sessie maak ik op afstand energetisch contact met hun zoontje, terwijl hij gewoon lekker in zijn eigen omgeving is. Al snel neemt hij me mee naar zijn kamertje, waar we samen in gesprek gaan met een aantal ongewenste energieën. Ze zijn zich niet bewust van de paniek die zij veroorzaken, maar zitten vast.

Samen met de ongeziene wereld luisteren we naar hun verhaal en begeleiden wij, zodat ze verder kunnen reizen. In de kamer is er meteen rust, net als bij dit kleine mannetje. Nu is er ruimte om mij te vertellen wat hij verder nodig heeft van zijn ouders. Daarna kruipt hij lekker zijn bedje in en valt al snel in een diepe slaap.

Reactie van moeder

Na afloop ontvang ik een mail van zijn moeder: “Hij was gisteravond enorm aan het huilen. Naar mijn mening heftiger dan anders en toen was hij opeens, bam, stil. Nog nooit gehad met hem. En niet veel later kwam jouw mail. We merken sindsdien echt verschil ’s nachts. Super bedankt, ook voor jouw tips!”

Iedere Kind Sessie verloopt weer anders, waarbij ik altijd de energie volg van het kind(je). Hij/ zij geeft op onbewust niveau namelijk zelf aan wat het nodig heeft in dat moment, wat er gezien en/of gehoord wil worden. Na afloop van eerdere sessies hebben ouders mooie en bijzondere ervaringen met mij gedeeld op Kind Sessie.

Gratis mini reading

Alle tips, inzichten en boodschappen die gedeeld worden tijdens deze bijzondere reis komen ook nooit van mij, maar van het kind(je) zelf. Ben je benieuwd wat ik kan betekenen voor jullie, maar wil je graag eerst ervaren hoe ik werk? Vraag dan hieronder een gratis Mini Reading aan.

Jullie zijn meer dan welkom! 

Liefs,

Cynthia

A little belief, a little hope, a little faith is sometimes all you need to see the light

Gratis Mini Reading

Ben je benieuwd wat ik samen met jouw kind(je) kan doen tijdens een Kind Sessie, maar wil je eerst kort ervaren hoe ik werk? Vraag dan een gratis mini reading aan.

Liefs Cyn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Scroll naar boven