Intuïtief & bewust leven

Wat leuk dat je mij beter wilt leren kennen! Voor mij staat onze reis als mens volledig in het teken van intuïtief & bewust leven, voelen, (h)erkennen, loslaten en groeien. Dit is een oneindig proces waarin het genieten van én met elkaar op de eerste plaats mag komen!

Mijn levensdoel ligt in het delen van de liefde voor het leven met jou en je eraan te herinneren wie jij werkelijk bent. In alles voel ik dat we hier zijn om te leren van elkaar, zodat we onszelf kunnen ontwikkelen én ontdekken wat ons levensdoel is.

Een opstelling & healing brengt rust
Hulp bij opvoeden & opgroeien, Praktijk Cyn

Intuïtief & bewust leven

Sensitief als kind

Als kind was ik erg sensitief, maar durfde niet te vertrouwen op mijn intuïtie. Bovendien voelde de wereld erg onveilig voor mij en deelde ik nauwelijks iets met anderen over alles wat ik zag. Na mijn eerste zwangerschap kwam er op spiritueel gebied veel in beweging en ontving ik bijzondere lessen, maar durfde deze nog niet te delen. Tot ik in 2009 een auto ongeluk kreeg, ondanks de waarschuwingen die ik had gehad. Ik besloot vanaf dat moment écht te gaan luisteren naar mijn intuïtie.

Revalideren en weer door

Na een intensieve periode van revalidatie voor NAH wilde ik de draad weer oppakken. De zorg voor ons gezin combineerde ik met een drukke baan als loopbaancoach en beroepskeuzeadviseur. Daarnaast gaf ik trainingen op het gebied van faalangst, assertiviteit en weerbaarheid aan jongeren. Maar in deze jaren gebeurde er ook veel binnen ons eigen gezin en kreeg onze zoon de diagnose autisme. In de opleiding tot Autisme Coach leerde ik hoe wij hem het beste konden helpen, maar ik liep mezelf volledig voorbij. De clusterhoofdpijnen, astma en zware longontsteking kwamen met een duidelijke boodschap.

Intuïtief & bewust leven, systemisch werk
Hulp bij opvoeden & opgroeien, kindercoaching

Intuïtief & bewust leven

Systemisch werk

Mijn herstel begon bij de haptonoom, naast een traject bij de psycholoog. Ik maakte kennis met familieopstellingen en het systemisch werk. Het “waarom” van alles wat er was gebeurd, werd mij langzaam duidelijk. Er kwam van alles in beweging. Sindsdien ben ik me verder gaan ontwikkelen richting het Systemisch werk, Mediumschap, Lichaamsgerichte psychotherapie, Acces Bars, Luisterkind en Human Design.  

Het familiesysteem

Ons familiesysteem heeft enorm veel invloed op onze eigen ontwikkeling, overtuigingen, gezondheid én kinderen. Dit was de boodschap die mijn eigen zoon ons wilde laten inzien. Juist onze kinderen (of nichtjes/ neefjes voor jou) maken ons bewust van waar wij in vastlopen, bang voor zijn of wat we mogen doorbreken. Ze zijn mijn belangrijkste inspiratie geweest voor de kind & oudersessies binnen Praktijk Cyn. 

Intuïtief & bewust leven

Leuke weetjes over mij:

Meer dan het verleden interesseert mij de toekomst, want daarin ben ik van plan te leven.

- Albert Einstein –

Intuïtief & bewust leven

Wie ben ik buiten mijn praktijk? 

Mijn grootste cadeau in dit leven is mama zijn van Rafaël. Genieten van de tijd samen met mijn gezin is voor mij dan ook het allerbelangrijkste. En onze twee teckels horen hier helemaal bij. De dagelijkse wandelingen zijn iedere keer weer een hele uitdaging!  

Echt aandacht hebben voor elkaar is waar het voor mij om draait in het leven – niet alleen in mijn praktijk – maar ook binnen de relaties met familie en vrienden. Voor mij is het regelmatig afspreken en connecten met mijn soulmates zoveel waard. 

Schrijven, lezen en mezelf verdiepen in alles rondom bewustwording, daar vul ik vele vrije uren mee. Verder ben ik het liefst buiten in de natuur. Ik geniet ervan om te wandelen, fietsen of skeeleren. Waarbij de Veluwezoom echt mijn meest favoriete plek is!

Meditatie en yoga zijn voor mij een belangrijk onderdeel geworden van mijn dagelijkse routine. Het houdt me alert, in contact met mijn lichaam en brengt me innerlijke rust. 

Intuïtief & bewust leven, wie ben ik buiten mijn praktijk

En wat is jouw verhaal?

Hoe ben je hier terecht gekomen? Met welke vragen loop je rond? Waar twijfel je over op dit moment? Welke verandering zou je graag bij jezelf zien, maar welke beslissing durf je niet te nemen?

Voel je vrij om het contactformulier in te vullen en jouw verhaal met mij te delen. Ik ben heel benieuwd naar wie jij bent. Ik denk graag met je mee over wat jou verder kan helpen!

Scroll naar boven