Coaching bij opvoeden & opgroeien

Wanneer jullie kind gevoelig reageert op allerlei prikkels, veel huilt, snel bang is, slecht slaapt of makkelijk boos wordt, dan wil je niks liever dan je kind helpen. Daarom bied ik jullie vanuit mijn praktijk coaching bij het opvoeden & opgroeien.

Kinderen zijn voor mij de grootste spiegel in het leven. Zij voelen feilloos aan wat er speelt in het gezin. Vaak willen ze jou juist laten inzien wat er nodig is. Om die reden ben ik er niet alleen voor je kind, maar ook voor jou en je partner!

Coaching bij opvoeden & opgroeien
Hulp bij opvoeden & opgroeien, Praktijk Cyn

Wat kan coaching bij opvoeden & opgroeien brengen?

"Love is a light that shines from heart to haert"

- John Denver –

Kinderen als spiegel
Hulp bij opvoeden & opgroeien, kindercoaching

Coaching bij opvoeden & opgroeien

Kind sessie op afstand

Voor de kind sessie op afstand hoeft je kind(je) nergens naartoe. Deze sessie gebeurt op energetisch niveau via een foto, waarbij ik intuïtief afstem op de energie van je kind(je). We onderzoeken samen aan de hand van jullie vragen wat ervoor nodig is om dingen op afstand in beweging te brengen. Daarbij luister ik naar wat jullie zoon of dochter vertelt. Mijn inzichten deel ik nadien in een audiobericht per mail. Tijdens de oudersessie is er ruimte om dit te bespreken.

Het is ten alle tijden mijn intentie om jullie concrete tools en adviezen mee te geven. In een Soul Sessie gaan wij aan de slag met jouw persoonlijke verhaal en vragen. Door middel van systemisch werk brengen we in beeld wat er gebeurt bij jou en hoe dit is ontstaan. In een familie opstelling kijken we naar wat jij nodig hebt om dit te veranderen, zodat jullie daarna weer samen verder kunnen.

Online of live coaching bij opvoeden & opgroeien

Wat je kind(je) en ik gaan doen

Iedere sessie verloopt anders. Intuïtief volg ik de energie van jullie zoon(tje) of dochter(tje). De fysieke oefeningen zorgen ervoor dat je kind(je) weer bewust gaat voelen. Vaak hebben ze weinig contact met hun lichaam en gevoelens. Samen brengen we de energie en emoties letterlijk weer in beweging.

Tijdens de visualisaties is er aandacht voor ontspanning en rust. Ondertussen verken ik samen met je kind(je) de belevingswereld om inzicht te krijgen in de situatie. Daarbij reizen we samen door de tijd om belangrijke antwoorden en boodschappen te ontvangen. Dit helpt vaak om hun ervaringen anders te leren bekijken.

Er zijn verschillende onderwerpen waar we samen aandacht voor hebben tijdens de sessies:

  • Nee durven zeggen en grenzen (h)erkennen
  • Assertief reageren vanuit hun kracht en kwetsbaarheid
  • Omgaan met faalangst en spanningen voor belangrijke momenten
  • Emoties (h)erkennen en hier woorden aan leren geven
  • Onderzoeken van hun beroeps-, studie- of profielkeuze
  • Eigen kwaliteiten en talenten ontdekken

Coaching bij opvoeden & opgroeien

Werkwijze & tarieven

Tijdens de korte kennismaking vind ik het belangrijk dat jij vooral die klik voelt om samen een afstemsessie te plannen. Daarin staan we stil bij jullie persoonlijke situatie, ervaringen en wensen. 

Tarieven

  • Afstemsessie ouder (telefonisch of online) € 66,-
  • Kindercoaching op afstand (1 – 1,5 uur) € 99,-
  • Kindercoaching live of online (30 min) € 33,-

Tijdens eerdere sessies zijn er mooie en bijzondere dingen gebeurd. Deze lees je bij “Wat kan HSP kind & oudercoaching jullie brengen.” Ben je benieuwd wat wij samen kunnen doen voor jou zelf, je partner en kind(je)? 

Heb jij nog vragen of wil je graag eerst geheel vrijblijvend samen kennismaken? Weet dat jullie meer dan welkom zijn.

Begeleiding voor jou als ouder
Scroll naar boven