Mentorship loslaten & leren vertrouwen

Mentorship loslaten & leren vertrouwen

Tijdens deze magische reis van 6 maanden ga jij loslaten wat jou nu belemmert. Jij gaat je ware zelf, levensdoel en unieke zielspad ontdekken. Daarbij leer je afstemmen op jouw intuïtie, hogere zelf & Spirit Team. Alles wat voor jou belangrijk is, krijgt onze aandacht!

Wil jij een voorbeeld zijn voor je kind(je) & bewuste keuzes maken vanuit je hart? Verlang jij ernaar om echt te gaan doen waarvoor je hier bent? Durf je die innerlijke saboteur diep in de ogen te kijken? Ben jij er klaar voor om jezelf te laten zien en jouw waarheid te delen?

Mentorship loslaten & leren vertrouwen
Hulp bij opvoeden & opgroeien, Praktijk Cyn

Mentorship loslaten & leren vertrouwen op jezelf

Wat is herkenbaar voor jou?

Wat wil jij loslaten?

Creëer ruimte om weer te vertrouwen op jezelf!

Loslaten & leren vertrouwen, intuïtief keuzes maken
Hulp bij opvoeden & opgroeien, kindercoaching

Laat die ballast los & leer vertrouwen op jou!

Dit mag jij verwachten in het Mentorship

Een magische reis waarin jij leert loslaten & vertrouwen

Praktische informatie over het mentorship

Intuïtieve sessie

We beginnen onze reis samen met een Intuïtieve Sessie. Hierin gaan we afstemmen op jouw zielsverlangens voor onze reis. We gaan daarbij de weerstand in jezelf opzoeken, waardoor jij leert luisteren naar wat je echt nodig hebt. Jij bepaalt daarna wekelijks met mij welke thema’s en uitdagingen belangrijk zijn.

Energetische oefeningen

Naast het werken aan jezelf vanuit een mind perspectief, gaan we ook jouw energie weer in balans brengen met energetische oefeningen & helende meditaties. Emoties en ervaringen die jij (on)bewust vasthoudt in je (energetisch) lichaam, spelen namelijk vaak een rol in het ontstaan van fysieke en/of mentale klachten. 

Human Design

Je gaat ontdekken waar jouw innerlijke vuur van aan gaat en hoe uniek jij bent. De praktische tools uit Human Design geven jou meer inzicht in hoe je energie(veld) werkt en wat je nodig hebt om meer rust te creëren. Deze reis laat jou verbinden met je ware zelf, unieke talenten én levensmissie. Je gaat leren hoe jij keuzes maakt die in lijn liggen met je zielsverlangens en wat jij nodig hebt om deze te manifesteren!

Loslaten & leren vertrouwen op je intuïtie

Je leert luisteren naar én vertrouwen op jouw innerlijke wijsheid. Daarnaast ga jij ontdekken hoe je zelf kunt verbinden met anderen – bijvoorbeeld je kind(je) – op zielsniveau. We schonen de energetische lijnen op van jouw ouders, voorouders en familieleden aan de hand van een familie opstelling. 

1 - op - 1 Sessie

Door middel van systemisch werk gaan we dieper in op de thema’s die belangrijk zijn voor jou. Dit zijn de momenten waarop jij door blokkades heen breekt en belangrijke inzicht ontvangt over bepaalde situaties. Jij leert emoties in liefde loslaten, je schaduwkanten omarmen en alle lessen te integreren. 

Wat brengt het 1 op 1 Mentorship

Loslaten & leren vertrouwen

Loslaten & leren vertrouwen, verbinden met jezelf

It is our light, not our darkness that most frightens us.

Mentorship loslaten & leren vertrouwen

Loslaten & leren vertrouwen, Cynthia Jansen
Hulp bij opvoeden & opgroeien, kindercoaching

Wat wil jij nog weten over onze reis?

Mentorship loslaten & leren vertrouwen

Voor mij is dit het moment om samen af te stemmen met jou. Het allerbelangrijkste is dat de energie stroomt tussen ons en wij allebei weten met welke verwachtingen we dit Mentorship ingaan!

Voor het Mentorship van 6 maanden is de investering € 330,- per maand. Nadien bestaat de mogelijkheid om dit maandelijks te verlengen, mocht je dat fijn vinden. Alle prijzen zijn vrij van BTW. 

Dit Mentorship is voor jou wanneer jij lange tijd je intuïtie hebt genegeerd, maar voelt dat het tijd is voor verandering. Jij verlangt ernaar om je oude verhaal los te laten en vanuit vertrouwen je zielsverlangens echt te gaan volgen! 

Dit Mentorship is niet voor jou als je denkt hiermee de “gouden pil” te kopen als oplossing voor al je problemen. Wanneer je niet daadwerkelijk in actie komt en uit je comfortzone durft te stappen, dan zal er niks veranderen. 

Maar hoe lang twijfel jij over keuzes die je moet maken of hoe snel raak jij afgeleid? Hoe fijn is het dan om iemand naast jou te hebben, die ervoor zorgt dat je vanuit focus afgestemde acties onderneemt? 

Maar welke factoren bepalen dan wél wanneer het ’t juiste moment is? En wat zit er onder je twijfels? Dat jij dit nu leest, zegt al genoeg! Als deze woorden resoneren voor jou, dan is juist NU het moment.

Scroll naar boven