Mijn kind slaapt slecht

Mijn kind slaapt slecht

Mijn kind slaapt slecht

Als ouder wil je graag weten waarom jullie kind(je) zo slecht slaapt, moeite heeft met naar bed gaan of veel wakker is! Dit is dan ook een belangrijk thema binnen de Kind & Oudercoaching in mijn praktijk. Tijdens de kind sessies luister ik naar alle verhalen.

“We hebben al van alles geprobeerd”, zo begint de mail van een moeder.. Hun zoontje is 1,5 jaar oud en slaapt al maanden ontzettend slecht. Zodra ze hem in zijn bedje leggen, dan breekt de paniek uit en is hij ontroostbaar.

 

Mijn kind slaapt slecht
Hulp bij opvoeden & opgroeien, Praktijk Cyn

Help, mijn kind slaapt slecht!

Een slechte slaper breekt ook jou als ouder op..

Voorafgaand aan de kind sessie heb ik telefonisch contact met de moeder om te luisteren naar haar verhaal. “Ik weet niet meer wat we moeten doen.. Waarom slaapt hij zo slecht? Is hij ergens bang voor? Heeft hij misschien pijn?” De ouders hebben inmiddels al verschillende professionals benaderd om hun mannetje te helpen, maar het heeft tot dusver weinig opgeleverd.

Tussen de regels door hoor ik dat moeder zelf overdag nog nauwelijks iets uit haar handen krijgt. Het slaaptekort begint langzaam zijn tol te eisen van iedereen binnen het gezin. Ook tussen de ouders zijn de nodige spanningen voelbaar. Als moeder weet ik hoe het is om nachtenlang niet of nauwelijks te slapen, maar uren op te zijn met je kind(je) dat niet wil gaan slapen.

Waarom wil mijn kind niet slapen?

Er kunnen zoveel redenen zijn waarom jouw kind niet wil of kan gaan slapen, maar soms kun je daar als ouder simpelweg niet bij. Het kan te maken hebben met de energie in de ruimte, bepaalde voedingspatronen of angsten uit jullie familiesysteem. Maar ook ervaringen tijdens de zwangerschap of geboorte van je kind kunnen een belangrijke rol spelen.

Een kind sessie gebeurt – afhankelijk van de leeftijd – op energetisch niveau via een foto, waarbij ik intuïtief afstem op de energie van je kind(je). We onderzoeken samen aan de hand van jullie vragen wat ervoor nodig is om dingen op afstand in beweging te brengen en veranderen. Daarbij luister ik naar wat jullie kind vertelt. Mijn inzichten deel ik nadien in een audiobericht per mail. 

Kind sessie voor slecht of onrustig slapen

Na afloop van de kind sessie met hun zoontje van 1,5 jaar ontvang ik een mail van de moeder: “Hij was gisteravond enorm aan het huilen. Naar mijn mening heftiger dan anders en toen was hij opeens, bam, stil. Nog nooit gehad met hem. En niet veel later kwam jouw mail. We merken sindsdien echt verschil ’s nachts. Super bedankt, ook voor jouw tips!”

Iedere kind sessie verloopt weer anders, waarbij ik altijd de energie volg van het kind. Zij weten op onbewust niveau namelijk zelf wat er nodig is in dat moment. Na afloop van eerdere sessies hebben ouders mooie en bijzondere ervaringen met mij gedeeld. Voel je vrij om deze te lezen bij Kind Sessie of contact met mij op te nemen voor een gratis kennismaking samen.

Jullie zijn meer dan welkom! 

Liefs Cyn

A little belief, a little hope, a little faith is sometimes all you need to see the light

Podcast

Het experiment dat leven heet

Samen met mijn lieve vriendin Anne neem ik jou mee op reis in Het experiment dat leven heet. In onze podcast praten wij over gezondheid, kinderen, opvoeding, Human Design en nog veel meer. In deze aflevering #7 hebben wij het over kinderen krijgen, vooral waar de tijd voor onszelf is gebleven!

We delen onze ervaring als moeder en hoe wij op onze eigen manier tijd creëren voor onszelf, ondanks de gebroken nachten. Je bent meer dan welkom om te reageren en jouw vraag met ons te delen. Dit kan via Spotify of op Instagram @hetexperimentdatlevenheet. Ik wens je alvast veel luisterplezier toe!

Liefs Cyn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Scroll naar boven